CNLR > Anunturi > 2016, 29 martie: Asociaţia Părinţilor REBIS

2016, 29 martie: Asociaţia Părinţilor REBIS

Stimați părinți,

Asociația părinților REBIS vă prezintă cele mai importante proiecte pe care dorește să le realizeze la nivelul anului școlar 2016 - 2017, pentru a susține activitățile curriculare și pe cele extracurriculare ale copiilor noștri.

Împreună cu conducerea colegiului și alături de cadrele didactice și de copiii noștri -  ne dorim să menținem Colegiul Național "Liviu Rebreanu" în fruntea topului școlilor din județul Bistrița Năsăud. În consecință, ne propunem să:


✓     Susținem  performanța copiilor nostri prin:

o   Premierea performanței în toate domeniile - Acordarea de premii suplimentare elevilor care obțin rezultate semnificative la olimpiade școlare, concursuri sportive și/sau artistice etc.

o   Susținerea elevilor care fac dovada faptului că își doresc să facă performanță.

o   Activități menite să facă publicitate rezultatelor excepționale obținute de copiii noștri, astfel încât să creștem gradul de motivare al acestora prin recunoașterea meritelor care le revin atât lor, cât și școlii care i-a format si, nu in ultimul rand, parintilor care ii sustin ;

o   Organizarea de activități / mese rotunde / seminarii în care elevii performanți să poată împărtăși din experiența lor, să devină "exemple de bune practici".


✓   Susținem acțiunile menite să consolideze imaginea CNLR, să consolideze poziția colegiului ca fiind cea mai bună școală din  judet.

✓   Identificăm cazurile sociale care există la nivelul colegiului și să întindem o mână de ajutor ori de câte ori este posibil.

✓   Găsim căi prin care să le arătăm copiilor noștri că celălalt există în imediata lui apropiere și este responsabilitatea lui să întindă o mână de ajutor (prin identificarea și susținerea asociațiilor în cadrul cărora pot face voluntariat la modul organizat si responsabil).

✓  Identificăm care sunt așteptările pe care copiii noștri le au de la școala în care învață și împreună cu corpul profesoral să venim în întâmpinarea acestora, ori de câte ori este posibil (organizarea de evenimente extracurriculare sub egida școlii, înființarea de echipe sportive, cluburi de carte, cenacluri, etc.).


Lista obiectivelor pe care ni le propunem este deschisă și este o listă a noastră, a tuturor. În cazul în care considerați că este cazul să adăugam și alte tipuri de acțiuni pe această listă - suntem deschiși la orice sugestie în acest sens si  asteptam ca, prin intermediul reprezentantilor Dumneavoastra (presedintii comitetelor de parinti ai fiecarei clase) sa faceti propuneri constructive in cadrul urmatoarei Adunari generale extraordinare a asociatiei.

Pentru realizarea obiectivelor propuse deja, precum și pentru implementarea oricăror alte idei pe care o să le prezentati - este nevoie de ajutorul dumneavoastră ! Un prin pas îl putem face cu toții, prin redirecționarea a 2% din impozitul pe profit către Asociația REBIS.

Informații despre cum anume puteți face acest lucru găsiți pe site-ul Colegiului Național "Liviu Rebreanu", la următorul link: http://www.cnlr.ro/?pagina=759


                                                                               Asociatia REBIS

 

29.3.2016 Florentina Danci.