CNLR > Proiecte şi programe > 2016: Schimb de experienţă cu Städtisches Gymnasium Herzogenrath

2016: Schimb de experienţă cu Städtisches Gymnasium Herzogenrath

În perioada 23.09-30.09.2016, 11 elevi din cadrul clasei a VIII a G, secţia germană, au participat la schimbul de experienţă ce are loc anual, în Herzogenrath , Germania, fiind însoţiţi de d-na profesoară Simona Sngiorzan şi dl. profesor Silviu Onciu.


După un sfârşit de săptămână petrecut în familii, cu diverse activităţi de vizitare a oraşelor Herzogenrath, Aachen, Maastricht sau Köln, ieşiri împreună cu familia la pizza,îngheţată, piscină sau căţărări, săptămâna a continuat cu participarea eleviilor la activităţile şcolare, urmate de o orientare turistică în oraşul Aachen, vizitarea punctului unde se întâlnesc trei ţări: Germania, Belgia şi Olanda, o zi într-un parc de distracţii, Phantasialand din Brűhl, primirea delegaţiei române de către primarul oraşului Herzogenrath şi scrierea unor rapoarte româno-germane însoţite de poze pentru site-ul şcolii germane.


Grupul din acest an marchează 20 de ani de parteneriat şi momentele trăite de copii au îmbinat participarea la orele partenerilor nemţi,viaţa de zi cu zi în familii cu vizitarea unor atracţii importante din împrejurimi.

ALBUM FOTO

4.10.2016 Florentina Danci.