CNLR > Proiecte şi programe > Proiecte catedra de biologie > 2015: Concursul Judetean SANITARII PRICEPUTI

2015: Concursul Judetean SANITARII PRICEPUTI

CNLR a câștigat din nou! Vineri, 22 mai 2015 echipa CNLR - formată din Bodiu Mădălina, Cilean Alexandra, Ganea Iustin, Găurean Andrei, Stupinean Larisa și Toma Paula - a obținut locul I la etapa județeană a concursului "Sanitarii pricepuți".
Emoționați, fiind prima lor reprezentație, elevii au reușit să mânuiască tehnicile de prim ajutor cu multă stăpânire de sine și au obținut un rezultat excepțional, atât la proba teoretică, cât și la cea practică. Prin muncă susținută, au reușit să onoreze școala noastră și clasa din care toți fac parte - a IX-a C. Echipa a avut o dinamică bună, rolul fiecăruia fiind bine definit, ceea ce a constituit avantajul liceenilor noștri.
Pregătirea echipajului a fost asigurată de către doamna profesoară Câmpan Felicia care i-a îndrumat în pregatirea teoretica din istoricul Societății Naționale de Cruce Roșie - organizatorul concursului - dar i-a și inițiat în primul ajutor, cerința de bază a concursului. Ei au primit și ajutorul membrelor din fosta echipă a liceului care a avut rezultate excelente la participările anterioare, ajungând chiar și la etapa naționala a concursului.
Serviciul de Ambulanta Judetean Bistrita - Nasaud a recompensat echipajul CNLR cu o garda de 12 ore cu un echipaj de urgenta.
Felicitari echipajului ,,Sanitarii priceputi'' ai CNLR!

7.5.2021 Florentina Danci.